Leta i den här bloggen

måndag 6 maj 2013

Effektivt skärskydd med våra arbetströjor!

Vi rekommenderar våra effektiva skärskyddande kläder till alla som effektivt måste skydda sig mot skärskador!

Dessa effektiva skyddskläder kan användas både inom glas och monterings industrin samt för säkerhetspersonal som ordningsvakter, poliser och väktare. De är också lämpliga för institutions personal.

Vi vill särskilt lyfta fram vår Kirutex arbetströja som ger ett extremt hög skärskydd:

skärskydd tröja

Fakta om Kirutex:
KiruTex är en revolutionerande material tillverkat av polyester, polyeten och glasfiber i en specifik kombination. Denna kombination gör detta en av de tuffaste materialen i världen som används för att tillverka skyddskläder. Varje plagg tillverkade av KiruTex är inte tjockare än bomull men har en full nivå 5 EN388-2 klassificering för skärskydd. Tröjans skyddande effekt håller i 20 år plus!

KiruTex knivtröjan har den högsta nivån av skärmotstånd enligt EN388 certifieringen. Även slitstyrka är den högsta nivån. Detta ger bäraren den trygga känslan av optimalt skydd utan att vara begränsad.

- KiruTex har en nästan obegränsad livslängd. Minst 20års skyddande effekt.     

- KiruTex påverkas inte av svett, desinfektionsmedel, blekmedel, vatten eller UV-ljus. Det innebär att skärskyddsnivån inte minskar när den utsätts för en av dessa miljöer.

- KiruTex är lika mjuk som bomull men hård och motståndskraftig som stål.

- KiruTex har en kylande verkan och kan bäras året runt. Produkten tar värmen från ytan den sitter på och ger en kylande effekt. En tröja gjord av KiruTex är kallare än samma tröja av bomull.

- KiruTex kan rengöras i tvättmaskin utan att förlora något av sina specifikationer.

-KiruTex är tunn som bomull men hård som stål. Kirutex har 28 gånger högre skärskydd än läder.

Eftersom KiruTex känns som bomull, är användande motivationen mycket hög. Det begränsar inte dig i rörelser och det känns som vanliga kläder. Detta gör att du får full rörlighet i ett skarpt läge och i en självförsvars situation.

EN388 testad, ISO 9001 godkänd samt CE certifierad.
 

Inga kommentarer: