Leta i den här bloggen

onsdag 17 mars 2021

DOLD DUBBELSIDIG UTRUSTNINGSSELE -11 (AXELHÖLSTER) FRÅN SNIGEL DESIGN

Snigel design polis axelsele (axelhölster) - utvecklad i samarbete med Snigel Design och RPSFlytta utrustning från bältet till överkroppen för civilt och diskret bärande. Snigel design har utvecklat en ny justerbar diskret sele som är både bekväm, har låg profil med god jämvikt.

Axelselen är tillverkad i slitstarkaband i svart Nylon/Polyester nätvara som andas med Snigel Design universala fästsystem passande för marknadens samtliga S.T.R.I.K.E./MOLLE / PALS /Alice / Snigel Design/Black Pearl öppningsbara (eller våra egna) hölster för tex radio, pistol, batong, handfängsel, papparspray, Magasin/handfängsel/mobiltelefon med mikrofon kanaler.

*Lämpligt pistol hölster för Glock och Sig sauer som kan fästas i selen köps här.

Upp till 5-7 hölster kan fästas på selen. Ett diskret och bekvämt sätt att bära sin utrustning dold under jackan. Istället för att stoppa in all utrustning i era fickor i jackan och byxorna så stoppar ni den i den dolda utrustningsselen. Ni får merparten av utrustningen på ett ställe och ni vet att allt är med. Ni kommer snabbt åt er utrustning och bär den bekvämt. Dessutom är en sele lätt att ta av och på.

Utvecklad i samarbete med Snigel Design, flera Polismyndigheter, Rikspolisstyrelsen, Kusbevakningen och andra Krisberedskapsmyndigheter.

Material:
100% Polyesternät
Elastiskt nät i Elastan/Lycra
Nylonband
Vikt: 0,35 kg

Passar till:
Radio, anteckningsblock, pennor, pepparspray, handfängsel, teleskopbatong, ficklampa, mobiltelefon, extra radio, extra pistolmagasin och idmärke

Storlekar:
En justerbar storlek
Färg: Svart

Mål:
En minimal mångsidig och modulär sele som gör att man dolt och bekvämt kan bära med sig en blandning av teleskopbatong, radio, pepparspray, handfängsel, extra pistolmagasin, pistol i hölster och ficklampa.

Selen skall fylla glappet i bärkapacitet mellan ett traditionellt axelhölster och en dold utrustningsväst.

Mångsidig:
Selen består av 2 st plattformar, en sele, 2 st bältesfästen och ett ryggband. Ena sidan på plattformen har fasta fickor för den vanligaste utrustningen. Den andra sidan har fästband där våra väskor, t.ex pistolhölster eller radioväska kan monteras. Vänd ut och in på ena eller båda plattformarna efter behov. Plattformarna kan roteras 90 grader så att ni kan dra ut det ni bär framåt eller uppåt.

De fasta fickorna är i elastiskt nät i dubbla lager för att passa en mängd olika saker.
I selen finns 2 st små fack för anteckningsmateriel eller dylikt.
Modulär:
Selens ena sida har fästband. Alla våra väskor kan monteras på dessa band. Om du inte får plats med det du vill bära med dig i de fasta fickorna, monterar du en väska för det på selen.

Dold:
Selen är tunn och liten. Den bärs så att den inte syns under en öppen jacka eller skjorta.

Bekväm:
Selen är trots sina smala axelremmar bekväm. Ryggremmen avlastar och infästningen i byxorna förhindrar tryck i nacken.

Inga kommentarer: