Leta i den här bloggen

torsdag 16 februari 2017

Köp skyddsväst innan det förbjuds!

Allan Widman från partiet Liberalerna vill förbjuda att privatpersoner får bära/äga en skyddsväst. Förslaget riktas mot gängkriminella men drabbar även oskyldiga laglydiga som försöker skydda sig mot kriminalitet. Då vi inte håller med om detta förslag så säljer vi gärna en skyddsväst till följande personer som naturligtvis skall få bära en skyddsväst:

-Dig som jobbar i ett utsatt område i Sverige med hög kriminalitet och vapenvåld, exempel som arbetare med sena arbetstider och lite folk ute. En skyddsväst ger en högre känsla av trygghet och ett skydd mot våld till och från jobbet. Inget konstigare än att byggarbetare bär skyddsutrustning på jobbet och skall vara tillåtet anser vi.

-Du som jobbar eller driver en affär som säljer guld eller dyra klockor exempel. En bransch utsatt för mycket grova rån, självklart skall du och din personal få bära en skyddsväst och du får gärna köpa en av oss.

-Du som jobbar i eller driver en jourbutik med sena öppettider eller en spelbutik. Affärer som är utsatta för en våg av rån, särskilt i Malmö där det nästan sker ett rån om dagen. En skyddsväst ger en ökad trygghet och säkerhet för personalen. Självklart skall du och din personal få skydda sig mot rån och våld med en skyddsväst.

Att företag och dess anställda skall kunna skydda sig mot kriminalitet och våld med en skyddsväst tycker vi är en mänsklig rättighet.

Välkommen med er order i vår webbutik, följande västar kan ni köpa online:

Köp Länkar online: 

https://bestbuysweden.com/kategori/Skyddsniva-RPS1

https://bestbuysweden.com/kategori/NIJ-III-A

Inga kommentarer: