Leta i den här bloggen

onsdag 10 augusti 2011

Medborgargarden bildade i London!


London och England har drabbats av de värsta kravallerna på över 30år. Ligister har nästan fritt kunnat plundra och bränna ner affärer och lokaler, polisen har varit ytterst passiva. Många företag har fått sina lokaler förstörda och sina liv i spillror.

Detta är en skandal och jag lider med dessa stackars små företagare. Bygga upp ett företag tar mycket tid och ork och allt raseras på ett kort ögonblick.

Läste även att medborgargarden bildats som skyddar företag och sina områden. Är polisen passiva och bara tittar på så är detta något nödvändigt. Det skall inte behövas medborgargarden i en fungerande rättsstat men i London så har rättssystemet uppenbarligen havererat totalt!

Kan något liknande hända i Sverige? Inte alls omöjligt, kanske inte i samma skala men det kan absolut ske här också.

Hur lär svensk polis agera då? Med stor säkerhet med samma passivitet som polisen i London.

Lösning? Företagare måste skydda sin egen egendom, vaktbolag kommer inte ha en chans att räcka till om det uppstår plundring som i London.

Skyddsutrustning kommer krävas: För att stå emot mobbar som i London krävs kroppsskydd, vi på Best buy Sweden säljer ett stort antal skyddsprodukter som kan skydda kropp och huvud, skyddsvästar, armskydd, halsskydd, hjälmar och kravallhjälmar, skyddshandskar mm.

Skyddsutrustning kan köpas av privatpersoner och företag. Välkommen med er order!

www.bestbuysweden.com


Inga kommentarer: