Leta i den här bloggen

onsdag 22 juni 2011

Classic 9 känga med sidodragkedja nu i lager!


Vi har nu utökat vårt sortiment av Original S.W.A.T.´s utmärkta kängor med en ny favorit, Original S.W.A.T. Classic 9 Side Zip (sidodragkedja). Detta är en lätt och komfortabel taktisk känga som går extra snabbt att ta av och på tack vare sin smarta sido drag kedja.

Fakta om kängan:

S.W.A.T. CLASSIC 9 taktiska känga med sidodragkedja är en mycket uppskattad känga bland poliser och säkerhetspersonal, mycket på grund av sin låga vikt och sina fina taktiska egenskaper. Kängan ger maximalt stöd och skydd för foten samtidigt som den inte väger mer än ett par lätta joggingskor. Sidodragkedjan gör att kängan kan tas av och på extra snabbt!

Dämpar och stöttar
Ovandel i läder och nylon för att passa till uniform och samtidigt andas bra. Tredubbla sömmar i överdelen för starka skarvar och god hållbarhet. Yttersula av slitstarkt och greppsäkert gummi, stabiliserande stållänk, den formpressade mellansulan (EVA) ger dämpning och stöttar foten utmärkt. Urtagbar ergonomiskt utformad innersula. Svetsade tå- och hälpartier håller formen på skorna och fötterna stadigt på plats. Metalldetaljerna är rostfria.

Kängorna köps i vår webbutik eller i vårt showroom i Malmö. Läs mer: www.bestbuysweden.com

Inga kommentarer: