Leta i den här bloggen

fredag 6 augusti 2010

Resesäkerhet med vårt Multifunktionslarm!


Detta är ett larm med hela 5 olika funktioner! Troligtvis unikt på svenska marknaden. Larmet är av hög kvalité och CE märkt. Perfekt när ni skall ut och resa!

Överfallslarm.
Larmet kan användas som ett effektivt överfallslarm då sprint med rem sätts in i larmet. När sprinten dras ut tjuter larmet högt och avskräckande i 130 decibel.

Inbrottsskydd.
Larmet fästes på insidan av en dörr eller ett fönster. Alla försök att öppna dörren eller fönstret ger vibrationer som utlöser larmets höga signal på 130 decibel. Larmet kan fästas med antingen den medföljande hållaren eller med hjälp av det kraftiga spännet på larmet.

Skydd av värdesaker.
Larmet fästes (ett starkt knäppe finns på larmet) på det objekt man vill skydda. Varje försök att flytta objektet ger vibrationer som utlöser larmets höga signal på 130 decibel.

Dörrklocka.
Larmet kan fästes på en dörr eller fönster och varje gång det öppnas så ljuder en klock signal. Fästes antingen med den medföljande hållaren eller med knäppet på larmet.

Panikalarm
Håll inne klock och nyckel knappen samtidigt i mer än 2 sekunder så tjuter larmet direkt som ett panikalarm. Lämpligt för sjuka personer, äldre mm.

Tekniska data
* Larmet är lätt, litet (10x2,5 cm) och enkelt att bära.
* Larmet är gjort av slagtålig plast och svårt att förstöra.
* Larmets olika funktioner ställs enkelt in på larmets display.
* Larmet har en avstängningskod som kan ställas in efter valfri siffer kombination. Larmets fördröjningstid kan också ändras.
* Användarmanual på svenska medföljer.
* Drivs av tre 1.5 volts (AAA) batterier som medföljer (värde 29kr!)

Inga kommentarer: