Leta i den här bloggen

torsdag 8 juli 2010

Nya skyddshandskar med smittskydd och slagskydd!


Vi har nu fått in ett par nya skyddshandskar som är mycket lämpliga för vakter och ordningsvakter. Handskarna har ett mycket högt skärskydd kombinerat med kraftiga slagdämpande plattor på hela ovansidan av handsken. Plattorna har mjuka vadderade fyllningar och är godkända jobba med.

Information om skyddshandskarna:


SECTOR taktiska Snittskyddshandskar + slagskydd

Snittskyddsnivå 5 av 5!
Handskarnas skärskydd är av Spectra och har högsta skärskyddsnivå, 5 av 5. Handskarnas skärskydd är testade enligt europeiska testnivån EN388.

Mycket bra grepp
Handskarna är tillverkade av äkta läder och innerhanden på handskarna är av vildläder som ger ett mycket bra grepp, exempel runt en batong eller ficklampa.

Kraftigt slagskydd för händerna
Handskarna har slagskyddande och stötdämpande vadderade plattor (pads) på ovansidan av handskarna som skyddar mot slag och våld.

Utmärkta för batong användning
Handsken ger ett komplett skydd för utsidan på handen när en batong hålls. De vadderade plattorna på handsken skyddar mot slag mot handen som annars gör att batongen kan tappas.

Perfekta för uniformspersonal!
Handskarna passar utmärkt för uniformspersonal som poliser, ordningsvakter, väktare mm. Handskarna ger ett högt skärskydd (5 av 5) samtidigt som man får ett godkänt och kraftfullt slagskydd för handen.

Inga kommentarer: